Школске активности

Иза кулиса...

Нова представа имала је своју малу премијеру на Савиндан. Ученици четвртих разреда: Филип Димитријевић, Маја Ковачевић, Марко Костић, Петар Младеновић  и Маја Жикић потрудили су се да на један сасвим необичан начин прикажу град у којем живе, наравно, уз помоћ својих професора Надице Покрајац и Браниславе Коњевић. У нашој малој галерији можете погледати и фотографије, а док не буде постављен и снимак са представе ми ћемо Вам заголицати машту и завирити иза кулиса наше мале позорнице како би  поставили неколико питања професорици историје, Бранислави Коњевић, особи која је највише заслужна за осмехе на нашим лицима након сваке успешно одигране представе.

 -са прошлогодишње представе

 

·         По чему се нова представа разликује од претходних? 

.

У потпуности сам је прилагодила ученичком стилу живота, у тематском али и техничком погледу.

·         Имајући у виду да представе већ неколико година привлаче пажњу и шире публике, можете ли нам рећи где налазите инспирацију?

Сваки пут када уђем у учионицу откријем нешто ново што касније искористим када радим на представи.

·         Колико су ученици спремни за сарадњу?

Мислим да се радо одазивају позиву, не само да би изостајали са наставе већ да би присуствовали једном лепом дружењу.

·         Колико вас колеге подржавају?

Хтела бих да нагласим веома добру сарадњу са професорком српског језика, Надицом Покрајац, која успешно реализује све моје идеје и Љиљаном Војводић, професорком ликовне културе, која прави прелепу сценографију. 

 

 

 

 
Ulti Clocks content