ПЛАСМАН НА ДРЖАВНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЛАТИНСКОГ ЈЕЗИКА

На основу резултата школског такмичења у знању латинског језика, на државно такмичење, које ће се одржати у Београду, пласирала се ученица Рима Шихади из одељења 1д2.

 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У РУКОМЕТУ

У среду, 11. марта, одржано је окружно такмичење у рукомету за девојке. Ученице наше школе су освојиле 3. место. Екипу су чиниле: Јелена Вукмирић, Драгана Грујичић, Дејана Лакетић, Ања Маричић, Александра Рудеж, Данијела Сибинчић и Бојана Ћулибрк. Дан касније одржано је окружно такмичење за ученике. И они су освијили 3. место. Екипу су чинили: Андреј Беић, Дејан Вуковић, Срђан Еркић, Никола Јаснић, Немања Калајџић, Огњен Кесер, Никола Саграџија, Огњен Столић и Милош Шимулија.

Обе екипе је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.

Честитамо!


 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ

Општинско такмичење из српског језика и језичке културе одржано је у суботу  7. марта у ССШ "Бранко Радичевић" у Руми. Учествовало је 9 ученика наше школе. На Окружно такмичење пласирало се 7 ученика, и то су из првог разреда: Николина Честић, Игор Јањуш  и Стефан Тркуља, а из трећег разреда: Теодора Лончар , Нађа Ловрић, Александар Тркуља и Небојша Аћимовић.

Ученике су припремале професорке српског језика и књижевности: Драгана Рунтић и Надица Покрајац.


 

ПРЕПОРУКА МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ

Министарство просвете, науке и технолошког развоја упутило је данас обавезујућу препоруку свим основним и средњим школама у Републици Србији, а у циљу превенције ширења евентуалне инфекције.

У допису се наводи да је потребно да школе предузму следеће (више информација притиском на означени линк)

 

HIPPO 2020

У нашој школи је одржан прелиминарни круг Осмог међународног такмичења из енглеског језика HIPPO 2020. Учествовао је 21 ученик наше школе. Резултати се очекују до 13. марта.

 

НАЦИОНАЛНА ГЕОГРАФСКА ОЛИМПИЈАДА

У недељу, 1. марта, у Земуну, одржано је Окружно-регионално такмичење, у оквиру Националне географске олимпијаде, а у организацији Центра за таленте и Географског факултета у Београду. На републички ниво се пласирао наш ученик Александар Тркуља, којег је припремао професор географије Ненад Радић.Честитамо!

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер