МАТЕМАТИЧАРИ – СРЕЋНО!

Ученици наше школе: Перишић Мартина(I разред), Милутиновић Милица(II разред), Илић Рајко, Ковачевић Здравко(III разред), Милутиновић Слободан(III разред) и Шовић Милан(IV разред) учествовали су 19. фебруара 2011. године на Окружном такмичењу из математике и постигли запажене резултате.


Пласман на Републичко такмичење остварили су: Перишић Мартина, Милутиновић Милица и Милутиновић Слободан.
Сви ови успеси су резултат озбиљног и систематског рада наших професора математике и ученика. Таквим радом и резултатима потврђују правило да из наше школе, сваке године, изађе група изузетних математичких талената.

Желимо им успех у даљем раду и такмичењу!!!
БК.
 

Иза кулиса...

Нова представа имала је своју малу премијеру на Савиндан. Ученици четвртих разреда: Филип Димитријевић, Маја Ковачевић, Марко Костић, Петар Младеновић  и Маја Жикић потрудили су се да на један сасвим необичан начин прикажу град у којем живе, наравно, уз помоћ својих професора Надице Покрајац и Браниславе Коњевић. У нашој малој галерији можете погледати и фотографије, а док не буде постављен и снимак са представе ми ћемо Вам заголицати машту и завирити иза кулиса наше мале позорнице како би  поставили неколико питања професорици историје, Бранислави Коњевић, особи која је највише заслужна за осмехе на нашим лицима након сваке успешно одигране представе.

 -са прошлогодишње представе

 

·         По чему се нова представа разликује од претходних? 

.

Опширније...

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер
Банер