Гледамо... Енглески филмови

Match Point

Љубав. Жудња.

   Колико далеко бисте ишли?

 

Све. Ништа.

   Да ли бисте ризиковали све?

 

Истина. Превара.

   Не постоје мале тајне.

Постоји тачка са које нема повратка.

  

.

 

 

Неисцрпна тема о злочину и казни нашла се под лупом чаробног Вудија Алена. Младић, амбициозан и спретан, упада у љубавни троугао. Пред њиме је тежак задатак. Он мора да одлучи којим путем ће кренути. Зна да уколико начини погрешан корак неће моћи да се врати. У животу је увек тако. Поступци овог младића показаће колико је невероватна људска одлучност када је у питању сопствена судбина. На Вама је да процените колико наше намере заиста оправдавају оруђе којим се користимо на путу до циља. Може ли то оруђе бити претешко крхку савест једног младића?

Овај филм Вас неће оставити равнодушним. Проживећете исте муке, имаћете исте недоумице као јунак (можемо ли заиста рећи да је овај младић јунак?) овог филма... али, нисам у потпуности сигурна да ћете његову судбоносну одлуку моћи предвидети и сматрати очекиваном.

 

'' Човек који је рекао: `Радије ћу бити срећан него добар` проникао је у суштину живота. Људи се плаше да признају колики удео срећа има на догађаје у нашим животима. Застрашујуће је помислити да је толико тога ван нашег домашаја. Постоје тренуци у мечу када лопта погоди врх мреже и на секунду нити иде напред нити пада уназад. Уз мало среће ићи ће напред и ти побеђујеш. А можда и не оде, и тада губиш. ''

 

 

 

Улоге:

Jonathan Rhys Meyers 

Scarlett Johansson 

Emily Mortimer 

Matthew Goode

 

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер