Ко то тамо пева?

Burning Circle

''Burning Circle'' је бенд основан не тако давне 2006. када су бивши чланови бенда ''Егрегор'' удружили снаге са бубњарем и певачем бенда ''Holy Jerk''. Овај млади бенд чине Ђапе задужен за клавијатуре, Раде – басиста, Сале, главни вокал, као и Шоне и Веки одговорни за гитару и Себа бубњар.

 

Како сами наводе, спаја их љубав према свирању и извођењу а деле и велики музички ентизијазам. Управо због одличне сарадње која се међу члановима бенда јавила на самом почетку, успели да нижу и значајније успехе од којих је последњи финале `Демо мастерса`. Једни су од ретких чији се глас чуо изван родног места.

.

 

    

Премда своју музику сами стварају, списак њихових малих идола је подужи: ''Deep Purple'', ''Queen'', ''Pink Floyd'', ''Led Zeppelin'' . Њихов стил мешавина је старог, већ опробаног, и новог звука са којим воле да експериментишу. Највећи изазов представљао је снимање њиховог албума. Своју омиљену песму не могу да издвоје, али вам поручују да их посетите на неком од честих наступа, или послушате демо на овим страницама . Сигурно ће Вам нешто од тога што чујете прирасти за срце.