1. МЕСТО НА ТАКМИЧЕЊУ МЛАДИХ ИНОВАТОРА ДО 17 ГОДИНА

У четвртак, 7. новембра 2019. године, у Инђији, одржано је Такмичење младих иноватора до 17 година. Нашу школу је представљала екипа састављена од пет ученика прве године, под менторством професорке физике Љиљане Пантелић. Наши гимназијалци су у конкуренцији од 28 екипа из Срема, однели победу, представивши своју идеју о компостирању.

Екипу су чинили: Сара Јанић, Милош Мркић, Мирјана Ралић, Немања Спасојевић и Ања Тубић.

Опширније...

 

ФЕСТИВАЛ ПРАВА ДЕТЕТА

Поводом обележавања 30 година од усвајања Конвенције о правима детета, организује се Фестивал права детета у Војводини. Једна од планираних активности носи назив Квалитетно образовање за сву децу, којој се прикључила и наша школа. Наши ученици ће у периоду од среде, 6. новембра па до петка, 15. новембра имати могућност да анонимно постављају питања директору школе, професорима, психологу, представницима Ученичког парламента, али и да дају сугестије за унапређење рада школе.


Опширније...

 

ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У БАСКЕТУ

У петак, 1. новембра ученици наше школе су се прикључили хуманитарном турниру у баскету, "М3 ЗА СТЕФУ", у организацији ССШ "Бранко Радичевић". Турнир се организовао са циљем прикупљања средстава за лечење малог Стефана Гончина из Руме.


 

ПОСЕТИЛИ СМО САЈАМ КЊИГА

У петак, 25. октобра, ученици и професори наше школе посетили су 64. Међународни сајам књига у Београду.


 

ОБЕЛЕЖИЛИ СМО ЕВРОПСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ТРГОВИНЕ ЉУДИМА

У нашој школи је 18. октобра обележен Европски дан борбе против трговине људима. Том приликом су ученице Теодора Момчиловић, Милица Мудрић, Милица Тесла и Катарина Зирамов, активисткиње Црвеног крста, покушале да приближе овај проблем гимназијалцима и да их освесте да није све увек онако како изгледа.


Опширније...

 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ

На окружном такмичењу у стоном тенису одржаном 17. октобра у Шиду, женска и мушка екипа наше школе заузеле су 3. место.

Мушку екипу су чинили: Синиша Јањић, Стефан Маричић и Огњен Кесер, а женску: Леа Кобал, Ања Маричић и Ана Панић.

У појединачној конкуренцији Синиша Јањић је освојио 3. место.
Честитамо!


 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер