РАЧУНАРСКИ СМЕР-ОТВОРЕНА ВРАТА

У суботу, 4. 5. 2019. године, у 10:30h, биће организована Отворена врата, за родитеље и ученике који желе да упишу Рачунарски смер. Рачунарски смер је намењен ученицима са посебним способностима за рачунарство и информатику. О плану, програму, техничким могућностима Гимназије, као и за сва остала питања у вези овог смера биће вам на располагању професори математике, информатике и директорица Гимназије.

 

СРЕЋНИ ПРАЗНИЦИ!

Драги ученици,

лепо се одморите и проведите за ускршње и првомајске празнике. Први радни дан је у петак, 3. 5, у поподневној смени, док је 4. 5 наставна субота, по распореду од понедељка. Ученици, путници, имају организован долазак и повратак, као увек када је наставна субота.

Ученици и професори, учесници Фрушкогорског маратона ће бити у школи обавештени о овим активностима.

 

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ НАГРАДА ФОНДА ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ

Фонд за младе таленте Републике Србије расписао је Конкурс за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на републичким и међународним такмичењима у периоду од 1. јануара 2018. године до 31. децембара 2018. године. Конкурс ће бити отворен до 10. маја 2019. године.

Детаљније о овом конкурсу, можете прочитати овде.

Ученици наше школе, који желе да конкуришу, а којима је потребна документација из школе, могу у понедељак, 22. априла, у периоду од 8-12 часова, да дођу по њу.

 

ДРУГО МЕСТО НА ТАМИЧЕЊУ У ПРУЖАЊУ ПРВЕ ПОМОЋИ

Општинско такмичење у пружању прве помоћи и реалистичком приказу повреда, обољења и стања, у организацији Црвеног крста, одржано је у суботу, 13. априла 2019. године у ОШ“Змај Јова Јовановић“ у Руми, уз учешће укупно четрнаест екипа, подељених у две категорије Подмладак-основне школе и Омладина-средње школе.

Опширније...

 

ПРИСУСТВОВАЛИ СМО АНТИКОРУПЦИЈСКОМ ЧАСУ У НОВОМ САДУ

У среду, 17. априла, у Гимназији “Исидора Секулић” у Новом Саду одржан је други Антикорупцијски час намењен ђацима завршних разреда средњих школа и њиховим наставницима са подручја Школске управе Нови Сад. Час се организује у оквиру пројекта "Превенција и борба против корупције". Нашу школу су представљали Ива Вуичић, Милица Дрлић, Михајло Недић и Никола Ђапић, са директорком Софијом Благојевић.

Опширније...

 

ПЛАСМАН НА РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ

У суботу, 13. априла, у Земуну, одржано је регионално такмичење из географије у организацији Националне географске олимпијаде и Центра за таленте Републике Србије. Задаци и питања су били искључиво логичког и проблемског типа, повезани са разним природним и друштвеним наукама, што ово такмичење чини врло специфичним и новим код нас.

Наши ученици Марко Кутијевац и Лука Ушљебрка, обојица из одељења 3О1, а под менторством професора Ненада Радића, у конкуренцији 430 ученика из целе Србије, пласирали су се на републички ниво.

ЧЕСТИТАМО!!!


 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер