СВЕТОСАВСКА ПОВЕЉА

У недељу, 26. јануара 2020. године, у Великој дворани Културног центра "Брана Црнчевић" у Руми, одржана је Светосавска академија. Овом приликом су награђени ученици завршних разреда школа Општине Рума, који су током свог школовања остварили завидне резултате. Носилац Светосавске повеље за нашу школу је ученица 4. разреда, општег смера, Милица Вујић.

Честитамо!


 

ПРОСЛАВА ШКОЛСКЕ СЛАВЕ

ПОЗИВАМО ВАС ДА 27. ЈАНУАРА 2020. У 9 САТИ ДОЂЕТЕ У НАШУ ШКОЛУ НА СВЕЧАНОСТ КОЈА ЈЕ ПОСВЕЋЕНА ТРАДИЦИЈИ СВЕТОСАВЉА, НЕГОВАЊУ ДУХОВНОСТИ, ПРОСВЕЋЕНОСТИ И ХУМАНИЗМА.

КОЛЕКТИВ РУМСКЕ ГИМНАЗИЈЕ!


 

УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА НАЈБОЉИМА У ШКОЛСКОМ СПОРТУ

Свечаност додела признања најбољим школама у Срему, за спортске успехе, одржана је у Инђији, 22. јануара. Додељено је укупно 15 пехара у категоријама пионира, омладинаца, а награђене су и најуспешније основне и средње школе.

У конкуренцији средњих школа Гимназија "Стеван Пузић“ освојила је треће место у конкуренцији омладинки, док су у укупном пласману Румљанке заузеле седмо место.

Опширније...

 

НЕДЕЉА БОРБЕ ПРОТИВ РАКА ГРЛИЋА МАТЕРИЦЕ

Поводом обележавања недеље борбе против рака грлића материце у нашој школи је 22. јануара организовано за ученике трећег разреда предавање на тему "Репродуктивно здравље и ХПВ вирус".

Опширније...

 

Срећни празници!


 

РАДИОНИЦА "НОВИ ИЗГЛЕД СТАРИХ КЊИГА"

Током новембра и децембра месеца, у нашој школи, одржано је неколико радионица на тему "Нови изглед старих књига" у сарадњи са Градском библиотеком "Атанасије Стојковић". Радионицу су похађали чланови библиотечке и ликовне секције школе (Милица Атанацковић, Јелена Огњеновић, Анастасија Бркић, Катарина Орловић, Јована Татић, Јелена Рмуш и Милица Тесла).

Опширније...

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер