ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У СТОНОМ ТЕНИСУ

На окружном такмичењу у стоном тенису одржаном 17. октобра у Шиду, женска и мушка екипа наше школе заузеле су 3. место.

Мушку екипу су чинили: Синиша Јањић, Стефан Маричић и Огњен Кесер, а женску: Леа Кобал, Ања Маричић и Ана Панић.

У појединачној конкуренцији Синиша Јањић је освојио 3. место.
Честитамо!


 

"ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО"

Традиционално, хуманитарно-рекреативна "Трка за срећније детињство", одржана је у петак 11. октобра у Главној румској улици. Ученици наше школе су узели учешће као такмичари и као волонтери. У трци на 800м ученик Перица Љуштинић освојио је 1. место, а Вукашин Иванковић 2. место.

Наша школа је у екипној конкуренцији освојила 1. место. Честитамо!

Опширније...

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У КОШАРЦИ И БАСКЕТУ

У четвртак, 10. октобра, ученици наше школе учествовали су на општинском такмичењу у кошарци и баскету. У баскету су заузели 2. место. Дан касније, ученице су учествовале на истом такмичењу, и освојиле 1. место и у кошарци и у баскету, и пласирале се на окружно такмичење.

Женску екипу у кошарци чиниле су: Андреа Голчевски, Леа Кобал, Ања Маричић, Катарина Орловић, Александра Рудеж и Јована Станојчић. Екипу за баскет су чиниле: Валентина Гагић, Татјана Петровић, Александра Рудеж и Теодора Трбојевић. Екипу је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић. Честитамо! 

ПРВО МЕСТО НА ОПШТИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У СТОНОМ ТЕНИСУ

На општинском такмичењу у стоном тенису одржаном 4. октобра, и мушка и женска екипа наше школе, освојила је 1. место и пласирала се на окружно такмичење. Мушку екипу су чинили: Синиша Јањић, Огњен Кесер и Стефан Латиновић. Женску екипу су чиниле: Леа Кобал, Ања Маричић и Ана Панић.

У појединачној конкуренцији Синиша Јањић и Ања Маричић су освојили прво место.

Екипу је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.
Честитамо!

 

РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА У АТЛЕТИЦИ


У петак, 4. октобра одржано је општинско такмичење у атлетици. Ученици су се такмичили у више дисциплина. Екипу је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.

РЕЗУЛТАТИ:

Мушка и женска екипа је освојила 1. место у штафети 4X100m.

На окружно такмичење су се пласирали Теодора Митев (1. место у скоку увис), Филип Гај Граић (1. место у скоку увис), Богдан Радојчић (1. место у трци на 1000м) и Нађа Ловрић (2. место у скоку удаљ).

ЧЕСТИТАМО!

 

ДАН ШКОЛЕ


Опширније...

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер