ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У КОШАРЦИ И БАСКЕТУ

У четвртак, 10. октобра, ученици наше школе учествовали су на општинском такмичењу у кошарци и баскету. У баскету су заузели 2. место. Дан касније, ученице су учествовале на истом такмичењу, и освојиле 1. место и у кошарци и у баскету, и пласирале се на окружно такмичење.

Женску екипу у кошарци чиниле су: Андреа Голчевски, Леа Кобал, Ања Маричић, Катарина Орловић, Александра Рудеж и Јована Станојчић. Екипу за баскет су чиниле: Валентина Гагић, Татјана Петровић, Александра Рудеж и Теодора Трбојевић. Екипу је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић. Честитамо! 

ПРВО МЕСТО НА ОПШТИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У СТОНОМ ТЕНИСУ

На општинском такмичењу у стоном тенису одржаном 4. октобра, и мушка и женска екипа наше школе, освојила је 1. место и пласирала се на окружно такмичење. Мушку екипу су чинили: Синиша Јањић, Огњен Кесер и Стефан Латиновић. Женску екипу су чиниле: Леа Кобал, Ања Маричић и Ана Панић.

У појединачној конкуренцији Синиша Јањић и Ања Маричић су освојили прво место.

Екипу је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.
Честитамо!

 

РЕЗУЛТАТИ ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА У АТЛЕТИЦИ


У петак, 4. октобра одржано је општинско такмичење у атлетици. Ученици су се такмичили у више дисциплина. Екипу је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.

РЕЗУЛТАТИ:

Мушка и женска екипа је освојила 1. место у штафети 4X100m.

На окружно такмичење су се пласирали Теодора Митев (1. место у скоку увис), Филип Гај Граић (1. место у скоку увис), Богдан Радојчић (1. место у трци на 1000м) и Нађа Ловрић (2. место у скоку удаљ).

ЧЕСТИТАМО!

 

ДАН ШКОЛЕ


Опширније...

 

ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ - "ЖУТИ АУТОБУС"

У уторак, 24. септембра, у Завичајном музеју у Руми приказан је документарни филм "Жути аутобус" ауторке Радмиле Тодић Вулићевић који говори о свакодневном путовању српских ђака у школе које су из Приштине расељене у Грачаницу и Лапље Село. Пројекцију филма пратио је пригодан програм у којем је учествовала ученица наше школе Наталија Ђукановић, изводећи народне песме са Косова и Метохије.

Опширније...

 

КОНЦЕРТ ХОРСКОГ ПРИЈАТЕЉСТВА

"Српско певачко друштво у Руми", чији су чланови, између осталих, и наши ђаци и професори, угостило је претходног викенда у нашем граду Ријечки коморни збор "Вал" из Ријеке. Пријатељски хорови одржали су два заједничка концерта у Руми, један у Римокатоличкој цркви Узвишења Светог Крижа (петак, 20. септембар), а други у Културном центру "Брана Црнчевић" (субота, 21. септембра).
 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер