СТУДИЈСКА ПУТОВАЊА ЂАКА

Ученици првог разреда наше школе су у оквиру студијског путовања посетили Будимпешту и Сент Андреју (од 14-16. маја), ученици друге године, Беч и Братиславу (од 14-16. маја) и ученици треће године посетили су Северну Италију (од 14-19. маја).

Опширније...

 

ТАКМИЧЕЊЕ У ЗНАЊУ ЛАТИНСКОГ ЈЕЗИКА

У суботу 18. маја, одржано је Државно такмичење у знању латинског језика, на Филозофском факултету у Београду. На овом такмичењу учествовале су две ученице наше школе, Весић Милица и Бобар Богдана.

 

ТАКТИЧКО-ТЕХНИЧКИ ЗБОР У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

У суботу, 18. маја, ученици 4. разреда наше школе су у пратњи одељењских старешина присуствовали тактичко-техничком збору, у оквиру манифестације Отворених врата јединице 1. бригаде копнене војске Гарнизона у Сремској Митровици.


 

ДАНИ СЛОВЕНСКЕ ПИСМЕНОСТИ

Девета по реду манифестација Дани словенске писмености и културе одржаће се ове године у периоду од 14. до 25. маја.
Дани словенске писмености и културе је манифестација коју организује Градска библиотека ''Атанасије Стојковић'' са идејом да представи најзначајније сегменте традиционалног и савременог стваралаштва словенских народа.
Манифестација ће бити свечано отворена 17. маја, а библиотека ће, у сарадњи са осталим установама културе и посленицима у култури, организовати читав низ занимљивих и поучних програма.


 

ТРИБИНА О ВРШЊАЧКОМ НАСИЉУ

У понедељак, 13. маја, у великом холу Културног центра, одржана је интерактивна трибина за родитеље ученика основних и средњих школа, под називом "Отворено о вршњачком насиљу и о болестима зависности"

Опширније...

 

ПРВО МЕСТО НА КЊИЖЕВНОЈ ОЛИМПИЈАДИ

На Републичком такмичењу Књижевна олимпијада, која се одржала 12. маја у Сремским Карловцима, учествовале су четири ученице наше школе. То су Ања Врањешевић, Јелена Огњеновић, Милица Вујић и Софија Јанић.

Јелена Огњеновић је освојила 1. место, а Милица Вујић 2. место.

Ученице су припремале професорица Надица Покрајац и Весна Танасић.

ЧЕСТИТАМО!

Опширније...

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер