ПРОМОЦИЈА ФАКУЛТЕТА

У суботу, 16. новембра, у холу наше школе, у периоду од 11-13 h, организована је промоција државних и приватних факултета РС. Ученици су имали могућност да поставе питања представницима факултета, да добију информације о пријемним испитима, информације о смеровима, програму рада, могућностима које добијају након завршетка неког факултета итд.

Промоцију су забележили чланови фотографске секције Лука Глувајић и Адриан Пеко.


Опширније...

 

ПРОЈЕКЦИЈА СЕРИЈЕ "ГРУПА"

У петак, 8. новембра, ученици четвртих разреда наше школе присуствовали су пројекцији пете епизоде игране серије "Група", која се приказивала у малој сали Културног центра. Ово је први пут да се нека серија премијерно приказује специјално за ученике средњих школа.

Након пројекције, која је трајала око сат времена, одржан је и разговор са ауторском екипом серије.


Опширније...

 

СПОРТСКИ УСПЕСИ ГИМНАЗИЈАЛАЦА

У четвртак, 14. новембра, ученици наше школе су освојили прво место на општинском такмичењу у рукомету, и пласирали се на окружно такмичење. Екипу су чинили: Андреј Беић, Милош Шимулија, Огњен Кесер, Немања Калајџић, Марко Ђурић, Огњен Столић, Никола Јаснић и Вук Гавриловић.


Опширније...

 

НАЈАВА - "ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА"- ПРОМОЦИЈА ФАКУЛТЕТА

У суботу, 16. новембра 2019. године, у периоду од 11-13 часова, у холу Гимназије, одржаће се промоције факултета. Позивамо све гимназијалце, али и ученике осталих средњих школа да нас посете како би се на време информисали о упису на жељени факултет.

 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У КОШАРЦИ И БАСКЕТУ

У петак, 8. новембра, у Старој Пазови, одржано је окружно такмичење у кошарци и баскету, за девојке. Ученице наше школе су освојиле у кошарци друго, а у баскету треће место. Екипу је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.

Екипу кошаркашица чиниле су: Валентина Гагић, Леа Кобал, Ања Маричић, Катарина Орловић, Татјана Петровић, Александра Рудеж, Јована Станојчић, Теодора Трбојевић и Тања Трифуновић. Екипу за баскет чиниле су: Валентина Гагић,Татјана Петровић, Александра Рудеж и Теодора Трбојевић.

Честитамо!!!

 

1. МЕСТО НА ТАКМИЧЕЊУ МЛАДИХ ИНОВАТОРА ДО 17 ГОДИНА

У четвртак, 7. новембра 2019. године, у Инђији, одржано је Такмичење младих иноватора до 17 година. Нашу школу је представљала екипа састављена од пет ученика прве године, под менторством професорке физике Љиљане Пантелић. Наши гимназијалци су у конкуренцији од 28 екипа из Срема, однели победу, представивши своју идеју о компостирању.

Екипу су чинили: Сара Јанић, Милош Мркић, Мирјана Ралић, Немања Спасојевић и Ања Тубић.

Опширније...

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер