ПОКЛОН ПОРОДИЦЕ ЛУБАРДА

ѕахвалница


У петак, 20. 10. 2017. године Гимназија је добила симболичан поклон од потомака чувеног сликара Петра Лубарде. Ђина Лазар, сестричина Петра Лубарде, поклонила је нашој школи белешке своје мајке Вјере Дорнер Лубарде (Петрове сестре), које је она писала у периоду док је живела у Руми, и похађала румску гимназију. Уз ову свеску, школа је добила и четири књиге. Oвим путем се још једном захваљујемо потомцима породице Лубарда на поклонима.


 

СПОРТСКИ УСПЕСИ ГИМНАЗИЈАЛАЦА

Општинско такмичење у стоном тенису одржано је 6. 10. 2017. године. Наши ученици су освојили прво екипно место, у женској и мушкој конкуренцији, и пласирали су се на окружно такмичење. Екипу су чинили: Марко Босанчић, Никола Пујић, Огњен Кесер, Ања Маричић и Ана Панић. Појединачно, прво место освојили су Марко и Ања.

Опширније...

 

ПОКЛОН ГРАДСКЕ БИБЛИОТЕКЕ

Библиотека Гимназије је постала богатија за 23 нова наслова, која је добила на поклон од Градске библиотеке "Атанасије Стојковић". Овим путем се захваљујемо директору Жељку Стојановићу на поклону.

knjige

 

ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА ДАНА ШКОЛЕ

У оквиру обележавања Дана школе, у петак 6. 10. 2017. године одржан је турнир у баскету за ученике сва четири разреда наше школе. Победници турнира су били ученици трећег разреда. Екипу су чинили: Милан Радичевић, Илија Милутиновић, Срђан Јерковић и Никола Курјега.Истим поводом је организован и ликовни конкурс на тему: "Грб школе". Победнички рад је заједничко дело ученица четвртог разреда: Милице Недић, Јелене Томић, Ане Зирамов и Јелене Јовановић.


turnir

 

СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ДАНА ШКОЛЕ

У суботу, 7. 10. 2017 године, у великој сали КЦ, одржана је приредба поводом Дана школе, под називом "Уметност допире где сунчеви зраци не могу".


Опширније...

 

ПОЗИВ И КОНКУРСНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА ЗА ЈАВНУ НАБАВКУ МБ 2/2017

Измену и допуну конкурсне документације ЈНМВ 2/2017 можете преузети овде

Позив за подношење понуда за ЈНМВ 2/2017 можете преузети овде

Конкурсну документацију за ЈНМВ 2/2017 можете преузети овде

Одговор на постављено питање за ЈНМВ 2/2017 можете преузети овде

Обавештење о закљученом уговору за ЈНМБ 2/2017 можете преузети овде


 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер
Банер