Срећни празници!


 

РАДИОНИЦА "НОВИ ИЗГЛЕД СТАРИХ КЊИГА"

Током новембра и децембра месеца, у нашој школи, одржано је неколико радионица на тему "Нови изглед старих књига" у сарадњи са Градском библиотеком "Атанасије Стојковић". Радионицу су похађали чланови библиотечке и ликовне секције школе (Милица Атанацковић, Јелена Огњеновић, Анастасија Бркић, Катарина Орловић, Јована Татић, Јелена Рмуш и Милица Тесла).

Опширније...

 

ДОДЕЛА ПАКЕТИЋА

У уторак, 24. децембра, додељени су пакетићи деци чланова колектива.


 

ДОПУНСКА И ДОДАТНА НАСТАВА ТОКОМ ЗИМСКОГ РАСПУСТА

Током зимског распуста школске 2019/2020. године допунска и додатна настава ће се одржати према следећем распореду:

Опширније...

 

СЕМИНАР "МОЈ ЧАС - УЧЕЊЕ ЗА ТРЕЋИ МИЛЕНИЈУМ"

У суботу, 21. децембра 2019. године, у нашој школи реализован је акредитован семинар "Мој час-учење за трећи миленијум". Аутори овог семинара били су: Марина Павловић, психолог и Наташа Турунташ, професор српског језика и књижевности. Семинар је носио осам бодова стручног усавршавања ван установе.


Опширније...

 

ХУМАНИТАРНЕ АКТИВНОСТИ

-На иницијативу Школског парламента, ученици наше школе су током децембра месеца прикупљали новчана средства за помоћ у лечењу петогодишње Николине Гутић из Платичева, која болује од леукемије.

-Одељење 3О1, са разредним старешином Софијом Манојловић, и ове године је узело учешће у хуманитарној активности "Осмех на дар", која има за циљ прикупљање новогодишњих пакетића за малишане из социјално угрожених породица.


 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер