ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА ЗА НОВ ИНФОРМАТИЧКИ СМЕР

У суботу, 4. маја, организована су Отворена врата за све заинтересоване ученике завршних разреда основне школе, који желе да у новој школској години упишу Информатички смер. Рачунарски смер је намењен ученицима са посебним способностима за рачунарство и информатику. Ученици, и њихови родитељи, разговарали су са професорима и директорком о плану и програму новог смера, о начину извођења наставе, као и о опремљености наших информатичких кабинета.


Опширније...

 

42. ФРУШКОГОРСКИ МАРАТОН

У суботу, 4. маја, на Фрушкој Гори, одржан је 42. Фрушкогорски маратон. Као и претходних година, велики број ученика наше школе, одазвао овој манифестацији. 

Поред спортске активности, ова манифестација је пружила ученицима могућност да се упознају и са основним информацијама о Фрушкој Гори као планини, сазнају и виде њене знаменитости, упознају се са биљним и животињским светом... На тај начин је остварена корелација између више предмета (физичког васпитања, историје, биологије и географије).

Опширније...

 

РАЧУНАРСКИ СМЕР-ОТВОРЕНА ВРАТА

У суботу, 4. 5. 2019. године, у 10:30h, биће организована Отворена врата, за родитеље и ученике који желе да упишу Рачунарски смер. Рачунарски смер је намењен ученицима са посебним способностима за рачунарство и информатику. О плану, програму, техничким могућностима Гимназије, као и за сва остала питања у вези овог смера биће вам на располагању професори математике, информатике и директорица Гимназије.

 

СРЕЋНИ ПРАЗНИЦИ!

Драги ученици,

лепо се одморите и проведите за ускршње и првомајске празнике. Први радни дан је у петак, 3. 5, у поподневној смени, док је 4. 5 наставна субота, по распореду од понедељка. Ученици, путници, имају организован долазак и повратак, као увек када је наставна субота.

Ученици и професори, учесници Фрушкогорског маратона ће бити у школи обавештени о овим активностима.

 

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ НАГРАДА ФОНДА ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ

Фонд за младе таленте Републике Србије расписао је Конкурс за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на републичким и међународним такмичењима у периоду од 1. јануара 2018. године до 31. децембара 2018. године. Конкурс ће бити отворен до 10. маја 2019. године.

Детаљније о овом конкурсу, можете прочитати овде.

Ученици наше школе, који желе да конкуришу, а којима је потребна документација из школе, могу у понедељак, 22. априла, у периоду од 8-12 часова, да дођу по њу.

 

ДРУГО МЕСТО НА ТАМИЧЕЊУ У ПРУЖАЊУ ПРВЕ ПОМОЋИ

Општинско такмичење у пружању прве помоћи и реалистичком приказу повреда, обољења и стања, у организацији Црвеног крста, одржано је у суботу, 13. априла 2019. године у ОШ“Змај Јова Јовановић“ у Руми, уз учешће укупно четрнаест екипа, подељених у две категорије Подмладак-основне школе и Омладина-средње школе.

Опширније...

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер