ПЛАНИНАРСКА АКЦИЈА "ДАН ПЕШАЧЕЊА У СРБИЈИ"

"Дан пешачења у Србији" је спортско рекреативна манифестација коју организују планинарски клубови у Србији под покровитељством Планинарског савеза Србије и уз подршку Министарства спорта. Циљ манифестације је подстицање здравих животних навика, указивање на значај кретања за унапређење здравља и социјализација.

Поводом ове акције планинарски клуб "Борковац" је у суботу 14. септембра 2019. године организовао пешачење Борковачком шумом и око Борковачког језера. Овој акцији одазвала се и наша школа. Професори и ђаци су прешли стазу дугу око 14.5км.

Опширније...

 

ПРИЈЕМ УЧЕНИКА ПРВОГ РАЗРЕДА


У понедељак, 2. септамбра директорка школе Софија Благојевић, са одељењским старешинама, дочекала је ученике првог разреда и пожелела им срећну и успешну школску годину.

Пријем родитеља ученика који су уписали први разред је био у понедељак, 9. септембра.

 

47. ЛИКОВНА КОЛОНИЈА "БОРКОВАЦ"

У периоду од 26. до 29. августа шест ученица наше школе је са професорком ликовне културе, Анђелком Стојаковић, учествовало на 47. ликовној колонији "Борковац". Овогодишња ликовна колонија је окупила 15. ученика из четири средње школе, са територије Руме, Шапца и Новог Сада. Тема колоније је била: “Идејна решења и израда самосталног накита или накита као апликација на одећи“. Гимназију су представљале: Милица Атанацковић (2О1), Исидора Ловчанин (2Д1), Милица Квочка (4Д1), Анастасија Бркић (4Д1), Јелена Огњеновић (4Д1) и Александра Видић (4Д2). На јесен је планирана изложба радова у Завичајном музеју Рума, као и проглашење победника.

Опширније...

 

СРЕЋАН ПОЛАЗАК У ШКОЛУ

Драги ученици, нова школска година почиње у понедељак, 2.9.2019. године. Наша школа ради прву недељу у преподневној смени. Часови почињу у 8 h, и само у понедељак трају по пола сата.

Свечани пријем ученика првих разреда је у холу школе, у 7:45.

Уџбенике за прву годину немојте набављати, док вам предметни професори не кажу која издања ће користити.

 

РАСПОРЕД ПРИПРЕМНЕ НАСТАВЕ И ПОПРАВНИХ И РАЗРЕДНИХ ИСПИТА

Распоред поправних испита у августу 2019. године

1. МАТЕМАТИКА  23.08.2019. у 08.00 часова Комисија

Милорад Ерор

Смиљана Јокић

Зорица Милутиновић

2. ИСТОРИЈА 20.08.2019. у 11.00 часова Комисија

Борислав Брадић

Марина Малетић

Надица Покрајац

 

УЏБЕНИК ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА ЗА ПРВИ РАЗРЕД

Обавештавамо ученике који су уписали први разред у нашој школи да ће се од ове школске године користити за енглески језик уџбеник приказан на слици! 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер