СРЕЋАН 101. РОЂЕНДАН!!!

У суботу, 5. октобра 2013. прославили смо 101. рођендан наше школе одржавањем турнира у мушкој кошарци и ревијалном одбојкашком утакмицом одиграном између ученица и професорица.
У финалу кошаркашког турнира бориле су се екипе ученика четвртог и трећег разреда. Екипу четвртог разреда чинили су ученици: Дамјан Павловић, Стефан Калуђеровић и Филип Свирчевић, а екипу трећег разреда чинили су ученици: Јован Татић, Вања Билић и Петар Змијањац. Више среће имали су ученици трећег разреда и они су своје снаге одмерили у суперфиналу са екипом професора. Спортско срце да изађу ученицима на црту имали су професор енглеског језика Милош Ћорда, професор руског језика Радослав Божић и професори физичког васпитања Ненад Петровић и Драган Нинковић. Ученици су показали више вештине и савладали професорску екипу и овом приликом им од срца честитамо!
Ревијална одбојкашка утакмица завршена је такође у корист ученица. Њихову екипу чиниле су ученице: Тијана Грбић,Наташа Вејновић, Јелена Слијепчевић, Милица Мињин, Маја Јанковић, Милица Гајевић, Татјана Мачковић и Милица Кокир. Екипу радница школе чиниле су професорице енглеског језика Драгана Томић и Марија Ратанчић, професорица биологије Биљана Гајевић, професорица историје Сања Југовић, професорица физичког васпитања Вера Милованчевић и секретар школе Јелица Јапић.
После спортског надметања уследило је дружење у холу школе између наших пензионера, ученика и радника школе!

Pogledajte fotografije..
 

Упис

Завршен је први круг уписа у школу.
Остало је још два места на друштвено-језичком смеру и четрнаест места на општем смеру..
 

Ученици четвртог разреда наше школе победници су Такмичења матураната под називом ''ФИМЕК НАГРАЂУЈЕ ЗНАЊЕ ТРАДИЦИОНАЛНО 2013''

Ученици четвртог разреда наше школе: Душан Ћулибрк, Душан Радосављевић и Лука Јаничић, победници су Такмичења матураната под називом ''ФИМЕК НАГРАЂУЈЕ ЗНАЊЕ ТРАДИЦИОНАЛНО 2013'' Наши матуранти такмичили су се у квизу знања у конкуренцији 67средњих школа из целе Војводине. Прво место им је донело путовање у неку европску престоницу по избору и 40% попуста на школарину ако се определе за студије на смеровима факултета организатора такмичења! Уз искрене честитке на постигнутом успеху, желимо им срећан пут и леп провод, као и успех у даљем школовању!!!.
 

Окружно такмичење из историје

У суботу, 13. априла 2013. године у Гимназији ''Стеван Пузић'' у Руми одржано је ОКРУЖНО такмичење из историје ученика ССШ и гимназија jужнобачког и сремског округа!!!

.

 

Презентација школе

.
 

Pozivnica

.
 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер