Одлука о закључењу оквирног споразума

Овде можете погледати и преузети Одлуку о закључењу оквирног споразума везаног за извођење екскурзија ученика Гимназије "Стеван Пузић" Рума, као и Обавештење о закљученом оквирном споразуму.

 

ЈН бр. 1/2017 - Извођење екскурзија ученика наше школе

Све заинтересоване туристичке агенције овде могу преузети документе "Позив за подношење понуда" и "Конкурсну документацију" за јавну набавку услуга - Извођење екскурзија ученика првог, другог и трећег разреда Гимназије "Стеван Пузић" у Руми ЈН бр. 1/2017

 

Позив за подношење понуда за ЈНМВ 4/2016

Комисија за јавну набавку мале вредности број 4/2016 - замена дела столарије (прозора и врата) на згради Гимназије сачинила је Позив за подношење понуда и Конкурсну документацију за наведену набавку.

Комисија за јавну набавку мале вредности број 4/2016 - замена дела столарије (прозора и врата) на згради Гимназије донела је дана 23. 06. 2016. Одлуку о измени конкурсне документације за ЈНМВ број 4/2016

Комисија за јавну набавку мале вредности број 4/2016 - замена дела столарије (прозора и врата) на згради Гимназије донела је дана 28. 06. 2016. Одлуку о измени конкурсне документације за ЈНМВ број 4/2016

 

Наступ на Ваљевском фестивалу хорова 2016

Хор Гимназије "Стеван Пузић" учествовао је на "Ваљевском фестивалу хорова 2016", који jе одржан 16. априла у Музичкој школи "Живорад Грбић" у Ваљеву. Хор се представио нумерама "Тебе појем", "Mary, did you know?" и нумером "When I'm Gone" за коју је наш хор освојио награду за интермедијални наступ.

 

Обавештење о закључењу уговора о извођењу екскурзија 2016. године

Дана 20.04.2016. године потписани су уговори са Гранд Турс д.о.о. Нови Сад о извођењу екскурзија ученика првог, другог и трећег разреда наше школе.

Екскурзије првог разреда (Будимпешта) и другог разреда (Братислава-Беч) биће изведене од 12. до 14. маја 2016. године, а екскурзија трећег разреда (северна Италија) биће изведена од 9. до 14. маја 2016. године.

Ученицима, професорима и осталим путницима желимо срећан пут, лепо време и незабораван провод !!!

 

Одлука о додели уговора за извођење екскурзија

Дана 05.04.2016. директор Гимназије је донео одлуку о додели уговора за извођење екскурзија ученика првог, другог и трећег разреда.

Одлуку о додели уговора за први разред можете преузети овде.

Одлуку о додели уговора за други разред можете преузети овде.

Одлуку о додели уговора за трећи разред можете преузети овде.

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер