ПРВE НА МЕЂУОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У РУКОМЕТУ


Опширније...

 

ПОБЕДНИЦИ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУХуманитарни турнир у малом фудбалу "Др Жарко Миладиновић" одржан је у Руми, у периоду од 20. до 23. новембра. Ученици наше школе, предвођени професором физичког васпитања Ненадом Петровићем, освојила је прво место, међу 16 пријављених екипа.

Опширније...

 

НОВИ СПОРТСКИ УСПЕСИ

Окружно такмичење у стоном тенису, одржано је 15.11.2017. године, у Шиду. Мушка екипа наше школе, коју су чинили учиници Огњен Кесер и Марко Босанчић, освојила је треће место. Марко Босанчић је освојио друго место, појединачно.

Опширније...

 

ЧЛАНСКЕ КАРТЕ

У петак, 17.11. 2017. године, у просторијама школске библиотеке, уручено је двадесет чланских карата Градске библиотеке нашим ученицима , на годину дана. Захваљујемо се компанији ДДОР и Градској библиотеци "Атанасије Стојковић" на поклону.

карте

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У РУКОМЕТУ

У четвртак, 2.11. 2017. године ученице наше школе су освојиле прво место на Општинском такмичењу у рукомету. Мушка екипа је дан касније освојила треће место. Честитамо!

 

САЈАМ КЊИГА

У петак, 27. октобра 2017. године, преко двеста ученика наше школе, у пратњи својих разредних старешина и предметних професора, посетило je 62. Међународни сајам књига у Београду.


SAJAM


 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер