КЊИЖЕВНА ОЛИМПИЈАДА

Општински ниво такмичења Књижевна олимпијада, одржано је 29. фебруара у Гимназији "Стеван Пузић" у Руми. На такмичењу су учествовали ученици три средње школе Општине Рума.

Опширније...

 

НАСТАВА ОД ПОНЕДЕЉКА

Од понедељка 24.02. настава се наставља по устаљеном распореду, у поподневној смени.

 

ПРИВРЕМЕНА ОБУСТАВА НАСТАВЕ ЗБОГ ГРИПА

На основу препоруке Покрајинског секретаријата за здравство и Института за јавно здравље Војводине, а у складу с чланом 105. Закона о основама система образовања и васпитања, Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице донео је Одлуку о привременој обустави рада предшколских и школских колектива на територији АП Војводине због широке распрострањености активности вируса грипа.

Ради заштите здравља деце, настава се обуставља од 12. до 21. фебруара 2020. године.

 

НАЈБОЉИ У СПОРТУ ЗА 2019. ГОДИНУ

На свечаности одржаној 12. фебруара 2020. године, у Културном центру "Брана Црнчевић" у Руми, додељена су признања најбољим румским спортистима. За најбољу средњу школу у спорту за протеклу годину проглашена је наша школа, Гимназија "Стеван Пузић", а за најбољег педагога физичког васпитања за средње школе- наша професорка Вера Милованчевић.


Опширније...

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У ОДБОЈЦИ

Наши ђаци су у мушкој и женској конкуренцији, освојили прво место на Општинском такмичењу у одбојци, и пласирали се на окружно. Обе екипе је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.


Опширније...

 

НАЦИОНАЛНИ ДАН БЕЗ ДУВАНСКОГ ДИМА

У Србији се 31. јануара, под слоганом "Живот без дувана - за бољу будућност нових генерација" обележава Национални дан без дуванског дима. Активисткиње Црвеног крста и ученице наше школе (Теодора Момчиловић, Милена Грујић, Милица Тесла и Милица Мудрић), oвим поводом, одржале су предавање, којим су упозориле на штетне ефекте употребе дувана, као и последице излагања дуванском диму.

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер