ПОБЕДНИЦИ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУХуманитарни турнир у малом фудбалу "Др Жарко Миладиновић" одржан је у Руми, у периоду од 20. до 23. новембра. Ученици наше школе, предвођени професором физичког васпитања Ненадом Петровићем, освојила је прво место, међу 16 пријављених екипа.

Опширније...

 

НОВИ СПОРТСКИ УСПЕСИ

Окружно такмичење у стоном тенису, одржано је 15.11.2017. године, у Шиду. Мушка екипа наше школе, коју су чинили учиници Огњен Кесер и Марко Босанчић, освојила је треће место. Марко Босанчић је освојио друго место, појединачно.

Опширније...

 

ЧЛАНСКЕ КАРТЕ

У петак, 17.11. 2017. године, у просторијама школске библиотеке, уручено је двадесет чланских карата Градске библиотеке нашим ученицима , на годину дана. Захваљујемо се компанији ДДОР и Градској библиотеци "Атанасије Стојковић" на поклону.

карте

 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У РУКОМЕТУ

У четвртак, 2.11. 2017. године ученице наше школе су освојиле прво место на Општинском такмичењу у рукомету. Мушка екипа је дан касније освојила треће место. Честитамо!

 

САЈАМ КЊИГА

У петак, 27. октобра 2017. године, преко двеста ученика наше школе, у пратњи својих разредних старешина и предметних професора, посетило je 62. Међународни сајам књига у Београду.


SAJAM


 

ПОКЛОН ПОРОДИЦЕ ЛУБАРДА

ѕахвалница


У петак, 20. 10. 2017. године Гимназија је добила симболичан поклон од потомака чувеног сликара Петра Лубарде. Ђина Лазар, сестричина Петра Лубарде, поклонила је нашој школи белешке своје мајке Вјере Дорнер Лубарде (Петрове сестре), које је она писала у периоду док је живела у Руми, и похађала румску гимназију. Уз ову свеску, школа је добила и четири књиге. Oвим путем се још једном захваљујемо потомцима породице Лубарда на поклонима.


 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер